/ Stihl RMA 443.2 PV Batteridrevet gressklipper
Stihl RMA 443.2 PV Batteridrevet gressklipper
RMA443PV_II.jpg
rma443pvi.jpg
Stihl RMA 443.2 PV Batteridrevet gressklipper
RMA443PV_II.jpg
rma443pvi.jpg
Stihl RMA 443.2 PV Batteridrevet gressklipper
RMA443PV_II.jpg
rma443pvi.jpg
Stihl

Stihl RMA 443.2 PV Batteridrevet gressklipper

8 753 kr
Nettlager - På lager
Produktbeskrivelse
Artikkelnummer: 63382000081
STIHL RMA 443 PV er en allsidig batteridrevet gressklippere som passer til mellomstore hager. Den mestrer også ujevne passasjer takket være den gode trekkraften til Vario-drift. STIHL AP-systemet gir den nødvendige energien med kraftige litiumionbatterier. Motoren er optimalisert for jevn drift og har en miljøvennlig modus. Strømningsoptimerte kniver sikrer lengre kjøretid. Klipperen har en klippebredde på 41 cm, sentral klippehøydejustering og mulighet for å regulere klippehastigheten i 6 ulike hastigheter gjør gressklipperen til en allsidig maskin. For å gjøre klippingen enkel for deg, har RMA 443 PV blitt utstyrt med monokomfortstyre som er enkle å gripe og lette å justere. Oppsamleren er også designet for å være enkel å bruke. Leveres med batteriet AP 200 og lader AL 300.

Bærehåndtak

Praktisk integrert bærehåndtak som gjør det enkelt å transportere og flytte klippen. Håndtaket kan også benyttes til å feste klipperen under transport.

Klippehøydejustering, sentral

Med sentral klippehøydejustering i flere nivåer stilles klippehøyden raskt og enkelt inn etter ønsket klippehøyde. En indikator viser den aktuelle høyden.

Hus, polymer

Polymerhuset er produsert av høyteknologisk materiale som er meget lett, men samtidig meget sterkt og robust. Materialet er også varme og UV-bestandig.

Hjul, lettrullende

Hjulene er meget robuste og har lang levetid. I tillegg er drivhjulene utstyrt med retningsstabilitet og traksjonsprofil.

Sammenfellbart håndtak

Med det sammenfellbare håndtaket er STIHLs batterigressklipper enkle å transportere, samtidig som de tar liten plass ved oppbevaring.

Eco-modus

Eco-modus regulerer automatisk motorens kraft i forhold til oppgaven og leverer bare nøyaktig den nødvendige energimengden som trengs, noe som gir lengre kjøretid.

Vario-drift

Vario hjuldrift gjør det mulig å justere STIHL gressklipperen individuelt for å passe til personlige klippevaner og gressforhold. Klippehastigheten kan reguleres kontinuerlig med kontrollspaken på styret.

Komforthåndtak

Innovativ og sammenfellbart håndtak som forenkler arbeidet og er plassbesparende ved oppbevaring. Oppsamleren er enkel å komme til og enkelt å ta ut. Den verktøyløse høydejusteringen av håndtaket kan enkelt justeres etter kroppslengde og dermed bidra til en ergonomisk arbeidsstilling.

Produktspesifikasjoner
Drivkraft
Batteri
Drivning
yes
Klippebredde cm
41 cm
Klippehøyde maks
75 mm
Klippehøyde min
25 mm
Drivhjul
Bakhjul
Elektrisk start
yes
Inkl. Batteri & Lader
yes
Mulching
no
Oppsamler
yes
Oppsamlervolum
55 l
Batteritype
Li-Ion
Lydnivå
77 dB(A)
Vekt
21 kg
Garanti
2 år
Dokument