/ Husqvarna 120Itk Hekksaks
Husqvarna 120Itk Hekksaks
Husqvarna

Husqvarna 120Itk Hekksaks

2 710 kr
Nettlager - På lager
Produktbeskrivelse
Artikkelnummer: 9705159-02
Husqvarna 120iTK4 batteridrevet stanghekksaks kombinerer bensinytelse med null utslipp og svært stillegående drift. 120iTK4 er et telestangprodukt. Dette betyr at du kan kombinere maskinens karosseri med enten en hekksaks eller et stangsagtilbehør. Dette gjør det til et allsidig og praktisk verktøy for variert bruk, avhengig av arbeidsoppgaven som venter. Utstyrt med et teleskoprør med opptil 4 m rekkevidde og delt riggrør for enkel transport. Justerbart klippeaggregat med 7 vinkler, for praktisk klippeposisjonering når man klipper sider og hekker i forskjellige høyder.

saveE™

Velg mellom normal og savE™-modus, avhengig av forholdene, for maksimal effekt eller maksimal driftstid. Uansett får du alltid perfekt resultat.

Stillle i drift

Den lave støyen gir en behagelig arbeidssituasjon og lav forstyrrelse for andre.

Teleskopisk stang

Stangen har teleskopfunksjon for rask justering av klippehøyden

Leddet klippeaggregat

Leddet klippeaggregat for større allsidighet og mindre slitsomt arbeid. Justerbar i 7 vinkler for praktisk arbeidsstilling ved skjæring av kanter, sider som ikke er tilgjengelige, eller hekker med forskjellige høyder.

Transport possisjon

Del produktet i to for enkel transport og lagring.

Automatisk stans

Produktet stanser automatisk etter 60 sekunder på tomgang. Dette forlenger batteriets levetid og minsker samtidig risikoen for skader når maskinen forlates uten tilsyn.

Ett batteri - flere bruksområder

Husqvarnas batterisystem tilbyr et bredt spekter av alternativer fra lette og integrerte batterier, til ryggsekkbatterier. Alle våre batterier er laget for bruk over lang tid, de lades raskt og kan skiftes enda raskere for kontinuerlig bruk. Batterisystemet vårt er fleksibelt og passer til de forskjellige Husqvarna-produktene. Du vil alltid kunne finne en skreddersydd batteriløsning perfekt for deg og din arbeidsoppgave.

Lav vekt og ergonomisk utforming

Modeller i Battery 100-serien har en kompakt og slankere utførelse for utmerket ergonomi. Dette gjør dem lette og velbalanserte, slik at du kan arbeide komfortabelt i hagen.

Produktspesifikasjoner
Batteritype
Li-Ion
Drivkraft
Batteri
Driftsspenning
36 V
Garanti
2 år
Inkl. Batteri & Lader
no
Lengde
230.5 cm
Lydnivå
94 dB(A)
Lydtrykknivå
71.32 dB(A)
Kuttehastighet
2800 snitt/min
Sverdlengde
50 cm
Vekt
4.53 kg
Vekt uten batteri
4.525
Dokument