Velkommen til MKnorth!

Kontakt oss

Spørsmål & support

kontakt@mknorth.no

Vi svarer normalt på e-posten din innen 24 timer på hverdager.

Chat med oss

Du finner chatten, hvis den er åpen, nederst i venstre hjørne på nettsiden.

Velkommen til en ekte maskinbutikk på nett!

En ekte maskinbutikk på nett!

MKnorth er en nettbasert faghandel som tilbyr et stort utvalg av skog- og hageprodukter. Vi er velkjent med de produktene vi selger og det gir deg som kunde en unik trygghet å handle på MKnorth. Vi tilbyr support både før, under og etter kjøp. På Byggesvägen 4 i Mörrum, Blekinge (Sverige) finner du også vårt lille showroom hvor du kan se de mest populære produktene live og levere inn maskinene dine til servide på vårt autoriserte verksted. Klikk her for å se våre gjeldene åpningstider i showroomet og serviceverksted.

I vårt skogssortiment finner du alt fra de mest populære maskinene til de for de mer uvanlige arbeidsoppgavene. I tillegg til maskiner som motorsager og ryddesager, tilbyr vi også et stort utvalg av sagvernbekledning og annet skogsutstyr. Hagesortimentet vårt omfatter alt fra ulike typer gressklippere til enklere håndverktøy for arbeid i blomsterbedene. I vårt magasin kan du få svært nyttige tips og råd til alle hagens gjøremål, som for eksempel klipping av hekk, vanning og håndtering av robotgressklippere.

Vi tilbyr også et bredt utvalg av elektroverktøy og maskiner for bygg og verksteder. I dette sortimentet finner du elverk, kompressorer mm. Hos MKnorth finner du et komplett utvalg reservedeler fra kjente varemerker. Alle reserdeler er søkbare etter artikkelnummer i vår søkrute. Har du ikke artikkelnummer tilgjenglig kan du følge vår enkle guide som du finner her.

Velkommen til en ekte maskinbutikk på nett!