MKnorth Magasin

Her har vi samlet alt fra produktguider og pleieråd for dine produkter, til inspirasjon for ulike anledninger.

Image title missing

Hage

Å tenke på når du velger jordfres

Å dyrke og høste egne grønnsaker, bær og rotfrukter er for mange en landlig drøm. Men veien til å begynne å skape sin egen kjøkkenhage kan være både tung og arbeidskrevende. Med en jordfres går bearbeidingen av jorden raskere, er mindre belastende for kroppen og samtidig mye morsommere!Hage

Å tenke på når du velger jordfres


Å dyrke og høste egne grønnsaker, bær og rotfrukter er for mange en landlig drøm. Men veien til å begynne å skape sin egen kjøkkenhage kan være både tung og arbeidskrevende. Med en jordfres går bearbeidingen av jorden raskere, er mindre belastende for kroppen og samtidig mye morsommere!

Husqvarna_jordfras

Inspirasjon

Eksperttips fra Ann Elisabeth Jacobsen


Du kan ha sett henne felle trær på Instagram; hennes konto @tradochsakerhet har en følgerskare på 35 000 personer fra alle verdens hjørner. Hun er utdannet gartner og har felt trær siden 2004. Møt eksperten Ann Elisabeth Jacobsen!

7_LOW_BESKUREN

Inspirasjon

Far og datter - et virkelig drømmelag!


Morgan og Johanna er far og datter med en velutviklet interesse for sagen! Bli med når de deler historien sin, tanker om å ta skrittet inn i bransjen som heltidsarbeid og hvordan det er å jobbe sammen som familiemedlemmer.

fardotter

3 av 17 artiklar

Vis flere artikler