/ Husqvarna Aspire™ B8X Løvblåser
MO-122213.png
cg-046586.webp
VO-929331.jpeg
Husqvarna Aspire™ B8X Løvblåser
Youtube video
Youtube video
Youtube video
Youtube video
Youtube video
Youtube video
RB-298675.png
MF-282776.png
MO-122213.png
cg-046586.webp
VO-929331.jpeg
Husqvarna Aspire™ B8X Løvblåser
Youtube video
Youtube video
Husqvarna

Husqvarna Aspire™ B8X Løvblåser

Med batteri og lader
2 699 kr
Nettlager - På lager
Produktbeskrivelse
Artikkelnummer: 9706204-04
Gjør rengjøringen av hagen enklere med denne 18V batteridrevne blåseren. Designet for små rom, noe som gjør oppbevaring enkelt med den medfølgende kroken og det avtakbare røret. Takket være justerbare hastighetsinnstillinger på tre trinn takler den alt fra delikate blomsterbed til våte løv på plenen.Det komfortable håndtaket med mykt grep og det velbalanserte, lette designet gjør blåseren enkel å bruke. Utstyrt med automatisk avstengning når den forlates uten tilsyn og er en del av POWER FOR ALL - batterisystemet. Husqvarna Aspire batteridrevne verktøy er utviklet med begrenset plass i tankene.

Ytelse

Den kompakte størrelsen og lave vekten til Husqvarna Aspire produktene forbedrer manøvreringsevnen og har en imponerende mengde innovative teknologier fra Husqvarna - alt for å øke maskinens kapasitet og effektivitet, samtidig som du konsekvent leverer flotte resulatater i hagen din.

Kompakt oppbevaring

Naturlig kompakt og lett. Fotavtrykket til Husqvarna Aspire™-verktøy blir enda mindre takket være justerbare, sammenleggbare eller avtakbare deler - for enkel transport og oppbevaring trange rom som små skur eller biler. Ved å bruke den skreddersydde kroken som følger med i hver pakke, kan du velge å lagre dem direkte på veggen eller henge dem på vår veggmonterte oppbevaringsskinne som er en del av Husqvarna Aspire™ lagringssystem. Skinnetilbehør selges separat.

POWER FOR ALL ALLIANCE batterisystem

Husqvarna Aspire™ serien drives av batterisystemet 18V POWER FOR ALL ALLIANCE. Disse batteriene er tilgjengelige i to størrelser, og er optimert for Aspire™ verktøy for forbedret kraft, effektiv kjøretid og balansert vekt. De er også 100% kompatible med mange ledende hus- og hagemerker og deres produkter, noe som gir deg større fleksibilitet til å bruke ett batteri til flere produkter. Utelukker Husqvarna Automower® Aspire™.

Intuitiv håndtering

Det elegante sorte designet til Husqvarna Aspire-serien kompletteres av oransje detaljer som intuitivt leder deg til alle interaksjonspunkter. Den har også forbedret ergonomi, som justerbare håndtak og robuste materialer som hjelper deg å ta enkelt fatt på ethvert hageprosjek.

Håndtak med mykt grep

Det myke håndtaket på Husqvarna Aspire™-verktøy sikrer maksimal komfort mens du jobber.

Multimodus

Enten du rydder vekk gress, løv, snø eller rusk, kan du tilpasse Aspire™-blåserens blåsekraft for å matche oppgaven med dens 3-trinns justerbare hastighetsinnstillinger.

Digitalt brukergrensesnitt

Nyt total kontroll med Aspire™ digitale brukergrensesnitt. Et digitalt brukergrensesnitt som lar deg enkelt slå maskinen av og på med et trykk på en knapp. Se praktisk på batteristatusen til verktøyet ditt direkte på skjermen slik at du kan planlegge oppgavene dine effektivt og bare lade når du trenger det.

Lavt støynivå

Lavt støynivå gir lengre arbeidstid og mulighet til å jobbe morgen og kveld uten å forstyrre naboene.

Husqvarna Connect

Med den smarte Husqvarna Connect-appen får du enkel tilgang til nyttige tips, manualer og reservedelsanbefalinger. Appen kan lastes ned gratis fra App Store eller Google Play. Ikke tilgjengelig på alle markeder ennå.

Produktspesifikasjoner
Batteritype
Li-Ion
Blåstkraft N
8
Drivkraft
Batteri
Driftsspenning
18 V
Inkl. Batteri & Lader
yes
Lufthastighet
40 m/s
Lydnivå
93 dB(A)
Lydtrykknivå
82 dB(A)
Luftstrøm kubikk
10 m³
Vekt uten batteri
2
Garanti
2 år
Dokument