/ Woodline Varmevest Svalbard
Varmevast_gron_bak.png
DSC04118.jpg
DSC04052.jpg
Woodline Varmevest Svalbard
Varmevast_gron.png
Varmevast_gron_bak.png
DSC04118.jpg
DSC04052.jpg
Woodline Varmevest Svalbard
Varmevast_gron.png
Varmevast_gron_bak.png
Woodline

Woodline Varmevest Svalbard

Fra 1 499 NOK
Nettlager - På lager
Produktbeskrivelse
Artikkelnummer: 7333080056401
Varmevesten er laget med infrarøde varmepaneler i karbonfiber strategisk plassert over ryggen og over skuldrene. Designet og funksjonen til vesten holder deg komfortabel varm i opptil 18 timer.

Ytterstoffet er i 100 % polyester med vannavvisende belegg, fôret er i 100 % polyester med varmereflekterende trykk og mellom disse 80 g. vattisolasjon for å oppnå best ytelse og komfort.

Bak på ryggen er det to hemper for eventuell oppstramming slik at vesten blir tett for å få maksimal varme mot kroppen. I venstre sidelomme er det en lomme med en kobling for tilkobling av batteri. Batteriet skal da plasseres i denne lommen når det er i bruk. En adapter følger med hvis du ønsker å bruke en powerbank i stedet.

Vesten har en startmodus som pulserer rødt i 5 minutter for raskt å varme opp vesten, deretter går vesten automatisk i komfortmodus. Varmevesten har 3 forskjellige varmenivåer som du enkelt kan stille inn ved å trykke på gummiknappen på venstre side.

Vesten passer perfekt både som skallplagg og som ytterplagg med sin tynne og fleksible konstruksjon.
  • Leveres komplett med batteri, lader, bruksanvisning og adapter hvis du ønsker å drive vesten med en powerbank i stedet for et batteri
  • 6000 mAh Panasonic Lithium-ion batteri
  • Varmereflekterende innerfôr
  • Sidelommer med glidelås
  • I venstre sidelomme er det en spesiallomme beregnet for batteriet
  • Doble varmepaneler
  • Hemper for stramming bak
  • En innerlomme med glidelås
Når du ikke skal bruke varmeproduktene drevet av et litiumionbatteri eller Powerbank på en stund, sørg for å koble batteriet eller Powerbanken fra plagget og lade det til 100 %. Oppbevar deretter batteriet/Powerbanken tørt til neste sesong. Du bør kun ha litiumionbatteriet eller strømbanken koblet til det termiske plagget ditt når du skal bruke det.

Størrelsestabell (mål gitt i plaggmål) finner du her.

Manual for vesten finner du her.
Produktspesifikasjoner
Elektrisk oppvarming
yes
Dame/Herre
Unisex