/ Husqvarna Aspire™ P5 Batteridrevet grensag
Skärmbild 2023-02-15 130309.png
PK-429668.png
Batteritider_Aspire.png
Husqvarna Aspire™ P5 Batteridrevet grensag
Youtube video
Youtube video
Youtube video
Youtube video
BV-249787.png
UK-478466.png
ES-895802.jpeg
QI-022376.jpeg
NQ-036012.jpeg
IT-908221.jpeg
se-929496.webp
Skärmbild 2023-02-15 130309.png
PK-429668.png
Batteritider_Aspire.png
Husqvarna Aspire™ P5 Batteridrevet grensag
Youtube video
Youtube video
Husqvarna

Husqvarna Aspire™ P5 Batteridrevet grensag

Uten batteri og lader
1 362 kr
Nettlager - På lager
Produktbeskrivelse
Artikkelnummer: 9706213-02
Kompakt håndholdt batteridrevet grensag, perfekt for beskjæring av trær, kutting av hageavfall og mindre snekkerarbeid. Bygget på vår velprøvde motorsagekspertise, er denne allround mini-motorsagen robust nok til å enkelt kutte 75 mm brede grener. Utstyrt med en enkel og verktøyfri utskifting av kjede og sverd og forbedret sikkerhet med anti-skli håndtak og automatisk avstengning når den er uten tilsyn. Oppbevaring gjøres enkelt med den medfølgende kroken og en del av 18V POWER FOR ALL-batterisystemet. Husqvarna Aspire batteridrevne verktøy er utviklet med begrenset plass i tankene.

Kompakt ytelse

Den kompakte størrelsen og lave vekten til hvert Husqvarna Aspire™-produkt forbedrer manøvrerbarheten og kan skryte av en imponerende mengde Husqvarnas innovative teknologier – alt for å øke maskinens kapasitet og effektivitet, samtidig som den gir gode resultater i hagen din.

Kompakt oppbevaring

Naturlig kompakt og lett. Fotavtrykket til Husqvarna Aspire™-verktøy blir enda mindre takket være justerbare, sammenleggbare eller avtakbare deler - for enkel transport og oppbevaring trange rom som små skur eller biler. Ved å bruke den skreddersydde kroken som følger med i hver pakke, kan du velge å lagre dem direkte på veggen eller henge dem på vår veggmonterte oppbevaringsskinne som er en del av Husqvarna Aspire™ lagringssystem. Skinnetilbehør selges separat.

POWER FOR ALL ALLIANCE batterisystem

Husqvarna Aspire™ serien drives av batterisystemet 18V POWER FOR ALL ALLIANCE. Disse batteriene er tilgjengelige i to størrelser, og er optimert for Aspire™ verktøy for forbedret kraft, effektiv kjøretid og balansert vekt. De er også 100% kompatible med mange ledende hus- og hagemerker og deres produkter, noe som gir deg større fleksibilitet til å bruke ett batteri til flere produkter. Utelukker Husqvarna Automower® Aspire™.

Intuitiv håndtering

Det elegante sorte designet til Husqvarna Aspire™-serien kompletteres av oransje detaljer som intuitivt leder deg til alle interaksjonspunkter. Forbedret ergonomi, som justerbare håndtak og robuste materialer hjelper deg å ta fatt på ethvert hageprosjekt med enkelhet.

Håndtak med mykt grep

Det myke håndtaket på Husqvarna Aspire™-verktøy sikrer maksimal komfort mens du jobber.

Aspire™ brukervennlig digitalt grensesnitt

Nyt total kontroll med Aspire™ digitale brukergrensesnitt. Et digitalt brukergrensesnitt som lar deg enkelt slå maskinen av og på med et tastetrykk. Se batteristatusen til verktøyet ditt direkte på skjermen slik at du kan planlegge oppgavene dine effektivt og kun lade når du trenger det.

Lavt støynivå

Lavt støynivå gir lengre arbeidstid og mulighet til å jobbe morgen og kveld uten å forstyrre naboene.

Husqvarna Connect

Med den smarte Husqvarna Connect-appen får du enkel tilgang til nyttige tips, manualer og reservedelsanbefalinger. Appen kan lastes ned gratis fra App Store eller Google Play. Ikke tilgjengelig på alle markeder ennå.

Produktspesifikasjoner
Drivkraft
Batteri
Driftsspenning
18 V
Inkludert skjæreutstyr
yes
Oppvarmet håndtak
no
Sverdlengde
5 tum
Sverdlengde
12 cm
Kjededeling
1/4''
Drivlenker
32
Drivlenkebredde
1,1 mm
Kortnummer
SP11G
Kjedehastighet maks effekt
5 m/s
Vekt uten batteri
1.3
Justerbar oljestrøm
no
Inkl. Batteri & Lader
no
Lydnivå
91 dB(A)
Lydtrykknivå
75 dB(A)
Garanti
2 år
Dokument