/ Husqvarna Aspire™ PE5 Stangsag
QI-022376.jpeg
LI-903976.jpeg
XR-119979.jpeg
Husqvarna Aspire™ PE5 Stangsag
Youtube video
Youtube video
Youtube video
Youtube video
NQ-036012.jpeg
PK-429668.png
QI-022376.jpeg
LI-903976.jpeg
XR-119979.jpeg
Husqvarna Aspire™ PE5 Stangsag
Youtube video
Youtube video
Husqvarna

Husqvarna Aspire™ PE5 Stangsag

Uten batteri og lader
2 599 kr
Nettlager - Sendes om 5-7 ukedater
Produktbeskrivelse
Artikkelnummer: 9706214-02
En batteridrevet grensag for bruk med eller uten forlengelsesstang. Fest og juster stangen enkelt opp til 1,7m, noe som gjør det lettere å nå høyere grener. Bygget på vår velprøvde motorsagekspertise, er den robust nok til å enkelt kutte 75 mm brede grener. Utstyrt med et mykt håndtak med en enkel og verktøyfri utskifting av kjede og sverd og forbedret sikkerhet med automatisk avstenging når den er uten tilsyn. 

Kompakt ytelse

Den kompakte størrelsen og lave vekten til hvert Husqvarna Aspire™-produkt forbedrer manøvrerbarheten og kan skryte av en imponerende mengde Husqvarnas innovative teknologier – alt for å øke maskinens kapasitet og effektivitet, samtidig som den gir gode resultater i forstadshagen din.

Kompakt oppbevaring

Naturlig kompakt og lett. Fotavtrykket til Husqvarna Aspire™-verktøy blir enda mindre takket være justerbare, sammenleggbare eller avtakbare deler - for enkel transport og oppbevaring trange rom som små skur eller biler. Ved å bruke den skreddersydde kroken som følger med i hver pakke, kan du velge å lagre dem direkte på veggen eller henge dem på vår veggmonterte oppbevaringsskinne som er en del av Husqvarna Aspire™ lagringssystem. Skinnetilbehør selges separat.

POWER FOR ALL ALLIANCE batterisystem

Husqvarna Aspire™ serien drives av batterisystemet 18V POWER FOR ALL ALLIANCE. Disse batteriene er tilgjengelige i to størrelser, og er optimert for Aspire™ verktøy for forbedret kraft, effektiv kjøretid og balansert vekt. De er også 100% kompatible med mange ledende hus- og hagemerker og deres produkter, noe som gir deg større fleksibilitet til å bruke ett batteri til flere produkter. Utelukker Husqvarna Automower® Aspire™.

Intuitiv håndtering

Det elegante sorte designet til Husqvarna Aspire™-serien kompletteres av oransje detaljer som intuitivt leder deg til alle interaksjonspunkter. Forbedret ergonomi, som justerbare håndtak og robuste materialer hjelper deg å ta fatt på ethvert hageprosjekt med enkelhet.

Håndtak med mykt grep

Det myke håndtaket på Husqvarna Aspire™-verktøy sikrer maksimal komfort mens du jobber.

Aspire™ brukervennlig digitalt grensesnitt

Nyt total kontroll med Aspire™ digitale brukergrensesnitt. Et digitalt brukergrensesnitt som lar deg enkelt slå maskinen av og på med et tastetrykk. Se batteristatusen til verktøyet ditt direkte på skjermen slik at du kan planlegge oppgavene dine effektivt og kun lade når du trenger det.

Husqvarna Connect

Med den smarte Husqvarna Connect-appen får du enkel tilgang til nyttige tips, manualer og reservedelsanbefalinger. Appen kan lastes ned gratis fra App Store eller Google Play. Ikke tilgjengelig på alle markeder ennå.

Lavt støynivå

Lavt støynivå gir lengre arbeidstid og mulighet til å jobbe morgen og kveld uten å forstyrre naboene.

Teleskopskaft

Nyt en stigefri beskjæringsopplevelse når du fester det justerbare teleskopskaftet til Husqvarna Aspire™Pruner, og utvider rekkevidden til 170 cm. Mellom bruk, fjern ganske enkelt den lette stangen fra beskjæreren for å henge på veggen eller Aspire™-oppbevaringsskinnen ved hjelp av de medfølgende, skreddersydde veggkrokene.
Produktspesifikasjoner
Kjedehastighet maks effekt
5 m/s
Lengde
221 cm
Drivkraft
Batteri
Batteritype
Li-Ion
Sverdlengde
5 tum
Drivlenker
32
Drivlenkebredde
1,1 mm
Kjededeling
1/4''
Kortnummer
SP11G
Lydnivå
60 dB(A)
Lydtrykknivå
74 dB(A)
Vekt
2.8 kg
Oppvarmet håndtak
no
Inkl. Batteri & Lader
no
Garanti
2 år
Dokument