/ Husqvarna Aspire™ T28 Batteridrevet Trimmer
UE-014876.jpeg
ys-940111.webp
HH-524228.jpeg
Husqvarna Aspire™ T28 Batteridrevet Trimmer
Youtube video
Youtube video
Youtube video
Youtube video
Youtube video
Youtube video
tx-173408.webp
RT-571872.png
wb-482119.webp
UE-014876.jpeg
ys-940111.webp
HH-524228.jpeg
Husqvarna Aspire™ T28 Batteridrevet Trimmer
Youtube video
Youtube video
Husqvarna

Husqvarna Aspire™ T28 Batteridrevet Trimmer

Med 2.5Ah batteri og lader
2 434 kr
Nettlager - På lager
Produktbeskrivelse
Artikkelnummer: 9706202-04
Denne batteridrevne 18V trimmeren med dobbel trimmertråd gir perfekte kanter med høy effektivitet. Designet for små rom og gjør oppbevaring enkelt med den medfølgende kroken. Håndtaket og teleskopskaftet kan justeres for en komfortabel arbeidsstilling. Nyt smarte funksjoner som Auto-feed for å sikre optimal lengde på trimmertråden mens du arbeider, plant guard i metall for å beskytte blomsterbed og trær, og forbedret sikkerhet med automatisk avstengning når den står uten tilsyn. En del av POWER FOR ALL batterisystemet.

Kompakt ytelse

Den kompakte størrelsen og den lave vekten til hvert Husqvarna Aspire™-produkt forbedrer manøvrerbarheten og kan skryte av en imponerende mengde Husqvarnas innovative teknologier – alt for å øke maskinens kapasitet og effektivitet, samtidig som du konsekvent leverer flotte resultater i forstadshagen din.

Kompakt oppbevaring

Naturlig kompakt og lett. Fotavtrykket til Husqvarna Aspire™-verktøy blir enda mindre takket være justerbare, sammenleggbare eller avtakbare deler - for enkel transport og oppbevaring trange rom som små skur eller biler. Ved å bruke den skreddersydde kroken som følger med i hver pakke, kan du velge å lagre dem direkte på veggen eller henge dem på vår veggmonterte oppbevaringsskinne som er en del av Husqvarna Aspire™ lagringssystem. Skinnetilbehør selges separat.

POWER FOR ALL ALLIANCE batterisystem

Husqvarna Aspire™ serien drives av batterisystemet 18V POWER FOR ALL ALLIANCE. Disse batteriene er tilgjengelige i to størrelser, og er optimert for Aspire™ verktøy for forbedret kraft, effektiv kjøretid og balansert vekt. De er også 100% kompatible med mange ledende hus- og hagemerker og deres produkter, noe som gir deg større fleksibilitet til å bruke ett batteri til flere produkter. Utelukker Husqvarna Automower® Aspire™.

Intuitiv håndtering

Det elegante sorte designet til Husqvarna Aspire™-serien kompletteres med oransje detaljer som intuitivt leder deg til alle interaksjonspunkter. Produktene har forbedret ergonomi, som justerbare håndtak og robuste materialer som hjelper deg å enkelt ta fatt på ethvert utendørsprosjekt.

Håndtak med mykt grep

Det myke håndtaket på Husqvarna Aspire™-verktøy sikrer maksimal komfort mens du jobber.

Teleskopskaft

Husqvarna Aspire™ gresstrimmer er utstyrt med et justerbart teleskopskaft, som betyr at du kan justere lengden for å passe dine behov for en mer komfortabel arbeidsstilling. Når jobben er gjort, kan du enkelt redusere og forkorte skaftet for en smartere og mer kompakt oppbevaring.

Trimmerhode med to linjer

Øk effektiviteten din uten å øke innsatsen takket være det automatiske to-line trimmerhodet på Husqvarna Aspire™ gresstrimmer. Linen mates automatisk ved start og under bruk, og dens doble linjer hjelper deg med å kutte raskere og med mer presisjon – noe som sikrer perfekte resultater og optimal ytelse i hver trim.

Automatisk innmating

Det er ikke nødvendig å støte den i bakken. Husqvarna Trimmerhode A15B tilbyr automatisk linjemating med doble linjer, noe som gir et jevnt trimmeresultat sammenlignet med trimmere med kun én linje. Fungerer perfekt til både trimming og kantklipping. Det ultimate alternativet for allsidig og bekymringsløs bruk.

Aspire™ brukervennlig digitalt grensesnitt

Nyt total kontroll med Aspire™ digitale brukergrensesnitt. Et digitalt brukergrensesnitt som lar deg enkelt slå maskinen av og på med et tastetrykk. Se batteristatusen til verktøyet ditt direkte på skjermen slik at du kan planlegge oppgavene dine effektivt og kun lade når du trenger det.

Lavt støynivå

Lavt støynivå gir lengre arbeidstid og mulighet til å jobbe morgen og kveld uten å forstyrre naboene.

Husqvarna Connect

Med den smarte Husqvarna Connect-appen får du enkel tilgang til nyttige tips, manualer og reservedelsanbefalinger. Appen kan lastes ned gratis fra App Store eller Google Play. Ikke tilgjengelig på alle markeder ennå.

Produktspesifikasjoner
Drivkraft
Batteri
Driftsspenning
18 V
Batteritype
Li-Ion
Inkludert skjæreutstyr
Trimmerhode
Vekt uten batteri
2.6
Lydnivå
88 dB(A)
Lydtrykknivå
73 dB(A)
Inkl. Batteri & Lader
yes
Garanti
2 år
Dokument