Start / Skog / Ryddesag & Trimmer / Gresstrimmer & gressrydder

Gresstrimmer & gressrydder

Gresstrimmer og gressryddesag for gresskanter og kratt.

4 til å vise...

Viser 24

av 94 produkter
Husqvarna
Husqvarna 122C Gresstrimmer

Husqvarna 122C Gresstrimmer

1 799 NOK
På lager

Gå ikke glipp av

Bredt utvalg av trimmertråd

Til trimmertråd
Side 1 av 4
1234

Gress og ugress vokser raskt høyt i hagens trange områder. For å få en fin plen er det derfor viktig å trimme kantene på plenen skikkelig. Noen gressklippere takler de trange områdene rundt busker, trær og blomsterbed bedre enn andre - men for best resultat er det ofte nødvendig å kompletere med gresstrimmere eller gressryddesager.

Gresstrimmer
En trimmer er god både til å klippe gresset langs fasaden og fikse til kantene langs blomsterbedet. Trimmere kommer i mange forskjellige varianter; batteridrevet, bensindrevet og elektrisk drevet på strøm. I tillegg finnes det også hjulvarianter, som er en perfekt kombinasjon mellom gressklipper og trimmer. Hvilken type trimmer du velger avhenger helt av hvor stor tomten er og hvor mye gress du vil fjerne.

Gressrydder
Gressrydderen er et kraftig verktøy som med fordel kan brukes ved fjerning av større flater med gress eller tungt ugress. Den kan utstyres med en rekke kutteverktøy som trimmerliner, plastkniver, gressblad og gresskniv. Gressrydderen fungerer etter samme prinsipp som en trimmer, men bæres med sele og går vanligvis på bensin.