Start / Hage / Gressklippere & Tilbehør / Gressklippere

Gressklippere

Et stort utvalg gressklippere med alt fra de minste ikke-selvgående klipperne til kraftige selvgående gressklippere med både oppsamling, bioklipp og sideutkast.

Husqvarna Klippo Gressklipper
Husqvarna Klippo Gressklipper
8 til å vise...
kW
kW

Viser 24

av 195 produkter
AL-KO
Al-Ko Bensin gressklipper Comfort 51.0 SP-A

Al-Ko Bensin gressklipper Comfort 51.0 SP-A

4 999 NOK
På lager
Side 1 av 9
123456789

Hvilken gressklipper passer best til min plen?

Hvis du klipper plenen regelmessig, vil gresset trives godt. Dette er fordi de mindre stråene du klipper av raskt forfaller og blir næringsrike og og da blir plenen tett og sterk. Klipper du ikke så ofte, øker behovet for å bruke oppsamlere for å få et pent klipperesultat. Det viktigste for plenen er at kniven på klipperen din er skarp. En skarp kniv skjærer av gresstrået og et sløvt blad slår av gresstråene. For å sikre at kniven alltid er skarp, kan du slipe kniven selv eller gå på et verksted og få profesjonell hjelp med den. Vi har et stort utvalg av både kniver og alt annet tilbehør til de fleste varemerkene på markedet.

Bra å vite om gressklippere

Det finnes flere forskjellige typer gressklippere, fra håndgressklippere, elektriske gressklippere, batteridrevne gressklippere og motoriserte gressklippere. Hvordan vet du om du vil ha et elektrisk eller bensindrevet apparat? Har du en større plen kan en manuelt drevet klipper være litt tidkrevende, og en bensindrevet klipper er å foretrekke. Har plenen helling vil det være lettere å velge en motorgressklipper med kraft. Velger du en ren bioklipper er både klippedeksel og kniv optimalisert for den typen klipping som klipper skjærer fint og du unngår klippet gresstrå på plenen. Velger du en gressklipper med sideutkast eller oppsamler, er kniven designet for å kaste gresset ut på siden eller i oppsamleren i høy hastighet.