Start / Hage / Robotgressklippere & Tilbehør / Robotgressklippere

Robotgressklippere

Høykvalitets robotgressklippere for alle behov. Gir et fantastisk resultat for både små og store hager!

Gardena Robotgressklipper
Gardena Robotgressklipper
Husqvarna Automower Robotgressklipper
Husqvarna Automower Robotgressklipper
Stihl iMow Robotgressklipper
Stihl iMow Robotgressklipper
m2
m2

Viser 24

av 158 produkter
MK Åskskydd på köpet
Husqvarna Automower® 310 Mark Ii Robotgressklipper

Husqvarna Automower® 310 Mark Ii Robotgressklipper

17 800 kr
På lager
MK Åskskydd paketflagga
Husqvarna Automower® 430X Nera med EPOS™ Plug-in Kit
47 095 kr
+Paketartikel
Gå til

Alt du trenger til din robotgressklipper!

Side 1 av 7
1234567

Velg riktig robotgressklipper

Det finnes mange forskjellige robotgressklippere på markedet og det kan være vanskelig å finne den rette. Det er mange tester som utser "best i test", men det desidert viktigste er å ta utgangspunkt i din egen plen og dens forhold. Det første trinnet i å kjøpe robotgressklippere er å sjekke størrelsen på området som skal klippes. Klippere er tilpasset overflater i forskjellige størrelser. Husqvarna Automower er tilgjengelig for både små og store tomter. Regner med for eksempel at du har 1000 kvm gress og kjøper en maskin som tåler 1000 kvm, så betyr dette at maskinen kan gå døgnet rundt hver dag for å henge med. Av den grunn bør du kjøpe en maskin med 20-50% overkapasitet da den reduserer slitasjen og samtidig trenger du ikke ha den i gang i hagen hele døgnet. Det er viktig å huske på å ikke ta med hele tomtearealet, men trekke fra arealet til hus, garasjer, asfaltering og lignende.

Terrengets utforming

Det andre du kan tenke på er hvordan terrenget på tomten din egentlig ser ut. Har du en tomt som er kupert, oppdelt i flere soner eller med flere trange passasjer, trenger du en modell som er tilpasset nettopp dette. Her kan en gressklipper med store hjul være til hjelp, for eksempel Husqvarna Automower 430X som også har innebygget GPS som øker intelligensen til maskinen.

Helning av tomten

Hvis tomten har mye helling, kreves det litt mer av gressklipperen din. For at klipperen skal kunne kommr opp høyere bakker, kreves det en litt sterkere motor. Størrelsen på hjulene hjelper den også å komme seg opp bakken. Klippere som kan håndtere skråninger og bratte bakker på opptil 45 % er Husqvarna Automower 420 og oppover. Prosent eller graders helning? Det er vanlig å forveksle prosentvis helning med graderhelling. Se gjerne vår video for en beskrivelse av hvordan du regner ut prosentvis helning i hagen!