Spares_0000s_0010_klippo-793

Klippo Reservedeler

Vi selger reservedeler til alle Klippo gressklippere, både til eldre og nyere modeller. Søk etter dine Klippo reservedeler ved å følge vår reservedelsguide nedenfor. Du kan enkelt identifisere hvilken modell av Klippo du har ved å se på klistremerket et sted på gressklipperens deksel. Dette klistremerket forteller deg alt om maskinen din du trenger å vite for å finne de riktige reservedelene: modell, produktnummer, serienummer og årsmodell. Da kan du slå opp både manualer og detaljtegninger med artikkelnummer for din Klippo gressklipper, som alle er søkbare på MKnorth.
Vær oppmerksom på at antallet som vises i detaljtegningen er hvor mange som er brukt totalt og varene selges stykkevis.
Vanlige reservedeler som slites etter normal bruk er Klippo dekk, blader og belter. Du finner alle disse hyppige delene på MKnorth.

FINNER DU IKKE RESERVEDELENE?
Finner du ikke reservedelene hos MKnorth kan det skyldes ulike ting. Ofte er artiklene utdaterte, men mange ganger har de blitt erstattet av et nytt nummer. Kontakt oss på e-post, så kan vi finne erstatningsnummeret for deg.
ELDRE MODELL?
Har du en eldre modell av Klippo? Da er det ikke sikkert det er noe klistremerke igjen på gressklipperens deksel. Klippo selv sier at de er evighetsmaskiner og det er selvfølgelig fortsatt nok av eldre Klippo-maskiner som jobber flittig rundt i hagene våre. Har du en eldre modell av Klippo kan du bare se på modellnavnet eller annen identifikasjon du finner på klipperen (men ikke på motoren). Da kan du søke etter dine Klippo reservedeler hos MKnorth.

MOTORDELAR
Leter du etter deler til motoren til din Klippo gressklipper? Mange av de hyppige delene som tennplugger, luftfiltre og olje finner du her. Andre reservedeler til Briggs & Stratton-motorer finner du her. Er din Klippo gressklipper utstyrt med en annen motor enn Briggs & Stratton? Ofte står originalnummeret på delene og ellers kan du kontakte motorprodusenten og få originalnummeret på delene du leter etter.

Slik finner du riktig artikkelnummer

  1. Start med å identifisere maskinens typeskilt. På dette skiltet finner du både produktnummer, serienummer, modellbetegnelse og årsmodell. Husk at dersom du er på utkikk etter motordeler må du i stedet slå opp på motorens typeskilt, hvor du finner modell, type og kode på motoren. På noen modeller kan disse skiltene være instansiert og funnet under panser.

  2. Velg type maskin, for eksempel motorsag, robotgressklipper eller trimmer.

  3. Velg modell og eventuelt spesifikt årsmodell/produktnummer ved behov.

  4. Velg den delen av maskinen du leter etter reservedel til og finn enkelt reservedelen i detaljtegning.

  5. Klikk på reservedelen for å se pris og leveringsstatus. Dersom reservedelen ikke er klikkbar kan du søke på artikkelnummeret i søkefeltet øverst på siden.

  6. Legg reservedelen i handlekurven og gå deretter til kassen for å fullføre kjøpet. Din reservedel er nå bestilt og sendt til deg i henhold til valgt transportmetode. Enkelt og fleksibelt!