Spares_0000s_0006_Partner-2400

Partner Reservedeler

Søk etter reservedeler ved å navigere gjennom reservedelsregisteret under, husk at spesifisert mengde i detaljtegninger er hvor mange som er brukt totalt og varene selges stykkevis.

Komplett utvalg av Partner reservedeler til alt fra motorsager, ryddesager, hekksakser og trimmere til Riders, gressklippere og hagetraktorer. Kjøp enkelt dine Partner-reservedeler online på en ekte maskinbutikk på nett. Ta gjerne kontakt med oss på e-post dersom du ikke finner reservedelene du leter etter da de kan være utgått og erstattet med nytt nummer.

Husk at oppgitt mengde i detaljtegningerer hvor mange som er brukt totalt og varene selges stykkevis.

Slik finner du riktig artikkelnummer

  1. Start med å identifisere maskinens typeskilt. På dette skiltet finner du både produktnummer, serienummer, modellbetegnelse og årsmodell. Husk at dersom du er på utkikk etter motordeler må du i stedet slå opp på motorens typeskilt, hvor du finner modell, type og kode på motoren. På noen modeller kan disse skiltene være instansiert og funnet under panser.

  2. Velg type maskin, for eksempel motorsag, robotgressklipper eller trimmer.

  3. Välj modell och eventuellt specifik årsmodell/produktnummer om så krävs.n

  4. Velg den delen av maskinen du leter etter reservedel til og finn enkelt reservedelen i detaljtegning.

  5. Klikk på reservedelen for å se pris og leveringsstatus. Dersom reservedelen ikke er klikkbar kan du søke på artikkelnummeret i søkefeltet øverst på siden.

  6. Legg reservedelen i handlekurven og gå deretter til kassen for å fullføre kjøpet. Din reservedel er nå bestilt og sendt til deg i henhold til valgt transportmetode. Enkelt og fleksibelt!