/ Stihl RE 130 PLUS Høytrykksvasker
Stihl RE 130 PLUS Høytrykksvasker
Stihl

Stihl RE 130 PLUS Høytrykksvasker

Kraftig høytrykksvasker med ekstra komfort
5 599 kr
Nettlager - På lager
Produktbeskrivelse
Artikkelnummer: 49500114560
Kraftig høytrykksvasker med ekstra komfort. Teleskophåndtak i aluminium, induksjonsmotor, doseringssystem for rengjøringsmiddel, rotasjonsmunnstykke, justerbar flatstråledyse med trykkjustering, vribar hurtigkobling på pistolen og på apparatet, robust og slitesterk 9 m stålarmert høytrykkslange, praktisk slangetrommel, forsterket transporthåndtak i aluminium, sidelagringsrom med integrert dyse og strømledning.

Trykkvariabel flatstråledyse

for ulike typer overflater. Flatstråledysen med trykkjustering er egnet for rask og effektiv rengjøring av ulike overflater. 


Høytrykkspumpe av aluminium

Høy kvalitet, robust høytrykkspumpe av aluminium med lang levetid.


Induksjonsmotor

Svært robust og krever lite vedlikehold. Den robuste induksjonsmotoren er børsteløs og er svært robust og har lang levetid. Siden den ikke trenger noen girkasse, trenger den lite vedlikehold. Induksjonsmotorer har dessuten lavt støynivå.


Integrerte transporthjul

Gjør det enkelt å manøvrere. Takket være de store hjulene kan du enkelt transportere høytrykksvaskeren, manøvrere den på trange steder og trekke den etter deg under jobbing.


Kabelkrok

Vær skånsom oppbevaring. Hvis du vil lagre høytrykksvaskeren på en plassbesparende måte eller sette den bort midlertidig, bør du vikle opp kabelen slik at den får plass på den dertil beregnede plassen. Med de to krokene kan du oppbevare kabelen på en forsvarlig og beskyttet måte. Når du skal bruke den igjen, kan du ta av kabelen ved å vri den oransje kabelkroken.


Lanseholder

For å oppbevare den lett tilgjengelig. Hvis du vil ta en pause fra arbeidet eller legge bort høytrykksvaskeren lenger, plasserer du bare lansen direkte på maskinen i montert tilstand. For oppbevaring av høytrykkspistolen er det montert en ekstra kogge. Dermed har du alt for hånden til neste jobb.


Praktisk oppbevaringsrom for kabel og munnstykke

Det sidemonterte oppbevaringsrommet gir praktisk og godt beskyttet lagring for dysene og strømledningen


Rotordyse

For konsentrert rengjøringskraft. Med den kraftige rotordysen fjerner du gjenstridig smuss på ufølsomme overflater. Dysens roterende bevegelse kombinerer presis kraft med høy overflateytelse.


Slangerommel

Forenkler opprulling. Med slangetrommelen kan du ikke bare oppbevare maskinens høytrykksslange plassbesparende, men også rulle den enkelt opp. Dette kan også gjøres med én hånd takket være opprullingshjelpen med slangeføring.


Betjeningshåndtak med softgrip

Ekstra fleksibel og komfortabel. Mykt grep på betjeningpistolen gjør det ekstra behagelig å arbeide med denne høytrykksvaskeren. I tillegg gir det dreibare strålerøret deg ekstra fleksibel rengjøring, ettersom du alltid kan tilpasse rørets retning til den aktuelle rengjøringsoppgaven.


Dreibart strålerør

Arbeide fleksibelt. Takket være det dreibare stråleerøret kan du tilpasse retningen på høytrykksstrålen til arbeidssituasjonen. Høytrykkspistolen ligger dermed alltid ergonomisk i hånden.


Stålarmert høytrykksslange

Spesielt belastbar. Høytrykksslangen, som er forsterket med stålkord, er svært robust og egnet for bruk med større mekaniske belastninger. Disse kan være både høyere vanntrykk og påvirkninger på slangen utenfra.


Anti-drill-hurtigkobling

Praktisk og effektiv slangetilkobling. Hurtigkoblingen hindrer for det første at slangen vrir seg. For det andre gjør den det mulig å koble høytrykksslangen raskt og enkelt til renseren. I tillegg sørger anti-drill-hurtigkoblingen for at du kan bruke slangen i hele sin lengde ved rengjøring.


Aluminium-teleskophåndtak

Enkel håndtering. Teleskophåndtaket i aluminium er utvidbart for enkel transport av enheten. Teleskophåndtaket kan skyves inn for lagring. Aluminiumet gjør at håndtaket er lett, men likevel svært robust.


Transporthåndtak

For å forenkle transporten. For løfting, bæring og lasting er renggjøringsenheten utstyrt med et egnet håndtak eller bøyle.
Produktspesifikasjoner
Arbeidstrykk, maks
170 bar
Arbeidspress
135 bar
Driftsspenning
230 V
Drivkraft
Elektrisitet 230V
Effekt
2.3 kW
Lydnivå
86 dB(A)
Lydtrykknivå
74 dB(A)
Maks. vanntemperatur innløpsvann
40 °C
RPM
2850 o/min
Vannforbruk, maks
500 l/h
Vannforbruk, min
420 l/h
Høytrykksslange, lengde
9 m
Vekt
21.2 kg
Garanti
2 år