/ Stihl MS 261 C-M Motorsag
MS261CM_2020_ACTION_XXVII.jpg
MS261CM_2020_I.jpg
MS261CM_2020_III.jpg
Stihl MS 261 C-M Motorsag
MS261CM_2020_ACTION_I.jpg
MS261CM_2020_ACTION_VIII.jpg
MS261CM_2020_ACTION_XXVI.jpg
MS261CM_2020_ACTION_XXVII.jpg
MS261CM_2020_I.jpg
MS261CM_2020_III.jpg
Stihl MS 261 C-M Motorsag
MS261CM_2020_ACTION_I.jpg
MS261CM_2020_ACTION_VIII.jpg
Stihl

Stihl MS 261 C-M Motorsag

9 590 NOK
Nettlager - Sendes om 3-5 ukedater

Fri frakt

Produktbeskrivelse
Artikkelnummer: 11412000647
Takket være sin allsidighet og pålitelighet har Stihl MS 261 C-M blitt en av markedets mest populære sager. En usedvanlig god motorsag for tynning, felling og kvisting i tynne til middels tykke bestand. Med den nye Light 04 baren i et innovativt design og et nytt, smalere .325" RS Pro sagkjede for opptil 20% høyere skjæreeffekt. Forsterket innside for lengre levetid med f.eks tinnbelagt stempel & nikkelbelagt gassaksel.

Leveres med 40 cm skjæreutstyr.


M-tronic 3.0 med hurtigkalibrering
Helelektronisk tennpunktregulering og drivstoffmåling. STIHL M-Tronic (M) motorkontrollsystem gir optimal motorkraft, konstant toppfart og meget god akselerasjon i alle moduser. I tillegg har systemet en minnefunksjon, som forbedrer kjøreegenskapene ytterligere. Manuell forgasserjustering er en saga blott.

HD2-Filter
Det nyutviklede polyetylen HD2-filteret har opptil 70 % mindre porer enn spon- og polyamidfiltre og fjerner de fineste støvpartiklene. Filteret er også både vann- og oljeavvisende og veldig enkelt å rengjøre. Det runde PET-filteret med hurtigkobling monteres og demonteres raskt og enkelt uten verktøy.

Stihl 2-MIX motor
STIHLs drivstoffeffektive 2-MIX-motor med 1-i-4-kanalsteknologi er svært kraftig og har enorm trekkkraft, mens drivstofforbruket er opptil 20 % lavere sammenlignet med tilsvarende STIHL 2-taktsmotorer uten 2-MIX-teknologi. I tillegg reduseres utslippene med opptil 50 %. Den er i samsvar med det europeiske avgassdirektivet EU II.

Dekompresjonsventil
Dekompresjonsventilen slipper ut noe av den komprimerte luften inn i forbrenningskammeret, noe som gjør at det kreves betydelig mindre kraft for å starte motoren. Belastningen for deg som bruker er mye lavere og det skåner også hele maskinens startsystem.

Kjedespenning fra siden
Kjedet strammes på siden av sagen i trygg avstand fra de skarpe kuttetennene. Slå av motorsagen og løsne skruene på kjededrevdekselet. Spenn kjedet med en skrutrekker på kjedestrammeren mens du drar forsiktig i kjedet med den andre hånden. Enkelt og trygt.

Justerbar oljepumpe
Gjør det mulig å finjustere oljetilførselen helt etter eget behov. Ved E-merkingen er motorsagen i økonomimodus og oljeforbruket kan da reduseres med opptil 50 %. For veldig lange sverd eller veldig tørt treverk kan oljemengden justeres opp manuelt.

Tanklokk med bajonettfeste
Patentert spesialforsegling av bensin- og oljetank. Lokket har bajonettfeste som gjør det utrolig enkelt og praktisk å både åpne og lukke uten verktøy.

Langsiktig luftfiltersystem med forfiltrering
Luften suges inn i et svinghjul og settes i rotasjon. Sentrifugalkraft kaster de større og tyngre smusspartikler ut ved hjelp av en rampe. Luften som når luftfilteret har dermed allerede gått gjennom en renseprosess. Filterrenseintervallene blir dermed svært lange.

Stihl antivibrasjonssystem
En person som er utsatt for vibrasjoner over lengre tid, fra f.eks. et motorisk verktøy, kan forårsake forstyrrelser i blodsirkulasjonen i hender og armer. Stihls høyeffektive antivibrasjonssystem absorberer de farlige vibrasjonene fra motor og skjæreutstyr i nøyaktig beregnede buffersoner, og maskinen blir komfortabel og ergonomisk å jobbe med.

Kombinasjonskontroll med stoppknappfunksjon
Med Stihl M-Tronic trenger motorsagen kun én startposisjon på kombinasjonskontrollen for kaldstartmodus. Etter start kan du umiddelbart gi full gass. Etter avstengning sørger stoppknappfunksjonen for at kontrolleren automatisk går tilbake til driftsposisjon. Den varme maskinen kan dermed startes umiddelbart igjen.

Integrerte låsemuttere
Når du bytter skjæreutstyr sitter låsemutterne alltid igjen, det er ingen risiko for å miste dem. Dette gjør det enklere for deg som bruker.

Stihls 4-kanals teknologi
Drivstoff/luftblandingen tilføres via 4 separate spylekanaler inn i brennkammeret. Forbrenningen er optimalisert og effektiviteten til motoren økes betydelig. Resultat: lavere drivstofforbruk, økt effekt, lavere spyletap og lavere utslipp av skadelige stoffer.

Vinter/sommer drift
Stihl motorsager med forgasservarme kan også stole på i den kalde årstiden: Når den er satt til vinterdrift, er forgasseren omgitt av forvarmet luft. På denne måten forhindres isdannelse i forgasseren. Et enkelt håndtrykk er nok til å veksle mellom sommer- eller vinterdrift.

Stihl Ematic kjedesmøring
Stihl Ematic-System består av Ematic sverd, Oilomatic sagkjede og en manuelt eller automatisk justerbar oljepumpe. Den spesielle konstruksjonen av sverd og kjede gjør at kjedeoljen havner der det trengs mest uten tap. Oljeforbruket kan reduseres med opptil 50 %.
Produktspesifikasjoner
Drivkraft
Bensin 2-takts
Sylindervolum
50.2 cm³
Effekt
3 kW
Inkludert skjæreutstyr
yes
Oppvarmet håndtak
no
Sverdfeste
3003
Sverdlengde
16 tum
Sverdlengde
40 cm
Kjededeling
.325''
Drivlenker
67
Drivlenkebredde
1,3 mm
Kortnummer
RS Pro
Fildiameter
4,8 mm
Vekt uten skjæreutstyr
4.9 kg
Justerbar oljestrøm
yes
Tennplugg
Bosch WSR6F
Lydnivå
116 dB(A)
Lydtrykknivå
104 dB(A)
Garanti
2 år