/ Stihl FS 411 C-EM Ryddesag inkl. sele og tre skjæreutstyr
Stihl FS 411 C-EM Ryddesag inkl. sele og tre skjæreutstyr
FS-FS411CEML-SP-001.jpg
Stihl FS 411 C-EM Ryddesag inkl. sele og tre skjæreutstyr
FS-FS411CEML-SP-001.jpg
Stihl FS 411 C-EM Ryddesag inkl. sele og tre skjæreutstyr
FS-FS411CEML-SP-001.jpg
Stihl

Stihl FS 411 C-EM Ryddesag inkl. sele og tre skjæreutstyr

Sagblad, krattblad, trimmerhode og ryddesele Advance Plus
10.599 kr
Nettlager - På lager
Produktbeskrivelse
Artikkelnummer: 41472000426
Den sterke og robuste bensindrevne ryddesagen Stihl FS 411 C-EM har en ekstra stor arbeidsdiameter på 520 mm for svært effektivt arbeid. 2-MIX motor med høy trekkraft og lavt drivstofforbruk, leverer nok kraft til krevende, store arealer med gress, gjengrodde arealer og ved stell av ungt bestand.

Leveres med sagblad, krattblad, trimmerhode og ryddesele Advance Plus.

M-Tronic

Helelektronisk tennpunktregulering og drivstoffmåling. Motorstyringssystemet M-Tronic (M) gir optimal motorkraft i alle moduser, konstant toppfart og meget god akselerasjon. I tillegg har systemet en minnefunksjon, som forbedrer kjøreegenskapene ytterligere. Manuell forgasserjustering er en saga blott.

Easy2Start (E)

En spiralfjær mellom remskiven og veivakselen lagrer energien og kompenserer effekttoppene fra starttrekket. Resultat: du trenger bare halvparten så mye kraft for å starte maskinen og hastigheten på selve starttrykket kan reduseres med så mye som to tredjedeler.STIHL 2-MIX motorZoom

2-MIX motor

Stihls totaktsmotor med 2-MIX-teknologi gir høy effekt, god trekkraft og sparer opptil 20 % drivstoff sammenlignet med tilsvarende STIHL-totaktsmotorer uten 2-MIX-teknologi. Utslippet av skadelige stoffer reduseres også kraftig med opptil 70 % og motoren oppfyller kravene i henhold til EU II uten problemer.

Ett-greps kontroller

Alle motordriftsmodi som styres enkelt og greit med én og samme hånd. Arbeidet blir både enklere og tryggere.

Styre

Et styre forenkler arbeidet og forbedrer ergonomien og er det naturlige førstevalget ved arbeid over større flater. Med et styre kan du jobbe rolig og metodisk i store oscillerende bevegelser, fra side til side. Styret kan også justeres etter dine behov.

4-punkts antivibrasjonssystem

På den nye generasjonen STIHL ryddesager er det innebygde stålfjærer som antivibrasjonselementer. Disse stålfjærene absorberer og reduserer svingningene som oppstår i motoren og det roterende skjæreverktøyet. Håndtakene blir tilnærmet vibrasjonsfrie, noe som gir et meget godt arbeidsmiljø og maskinen er svært enkel å kjøre og kontrollere.

Ryddesele Advance Plus

Gir stor bevegelighet takket være fritt hengende benplate. Ekstra ergonomisk og komfortabel når du rydder skog og sagblad. Meget lett. Kan kompletteres med verktøyryggsekk. Nå med komfortkrok slik at du raskt og enkelt kan ta av og på ryddesagen.

Verktøyfri justering av styret

Styret kan justeres individuelt via en enkelt knott, helt uten verktøy. Den kan også slås helt ned mot riggerøret i den såkalte transportmodus.

Kompensator

Stihl kompensator, et styresystem i forgasseren, som sørger for at drivstoff-luftblandingen alltid er optimal i forhold til hvor skittent filteret er. Kompensatoren gir optimal effekt med lave utslipp. Først når 80 % av filteroverflaten er opptatt, er det på tide å rense filteret. Filterrenseintervallene forlenges betydelig og muliggjør lange arbeidsskift uten avbrudd.

Fjærbelastet start/stopp-knapp

Med den fjærbelastede start/stopp-knappen går maskinen alltid automatisk tilbake til startposisjon og er alltid klar til å starte. Utrolig enkelt og praktisk.

Primer

Med den manuelle drivstoffpumpen pumpes bensin inn i forgasseren med noen enkle tommeltrykk. Du trenger ikke lenger å trekke i startsnoren for å få bensin til forgasseren. Det er ingen fare for overfylling da all overflødig bensin renner tilbake i tanken.

Vintermodus

Meget enkelt system hvor maskinen raskt kan skiftes fra sommer- til vintermodus. I den kalde årstiden forhindres dermed ising av forgasser og luftfilter.

Stor drivstofftank

Den gjennomsiktige drivstofftanken rommer hele 0,75 l (FS 240 - 460) el 0,99 l (FS 490/560), som gir lange arbeidsøkter uten forstyrrende tankstopp. Drivstoffnivået er enkelt å sjekke fordi tanken er gjennomsiktig, noe som også eliminerer unødvendige stopp. Det er også enkelt å fylle på ny bensin i den velproporsjonerte åpningen.

Luftfilter med lang driftstid

Lett tilgjengelig plissert papirfilter med stor kombinert filteroverflate gir svært lange rengjøringsintervaller. Lett tilgjengelig plassering slik at arbeidsavbrudd holdes på et minimum.
Produktspesifikasjoner
Senterhull
20 mm
Sylindervolum
41.6 cm³
Drivkraft
Bensin 2-takts
Diameter på trimmerline
2,7-3,3 mm
Effekt
2 kW
Type gasshåndtak
Pekefinger
Oppvarmet håndtak
no
Lengde
179 cm
Lydtrykknivå
100 dB(A)
Inkludert skjæreutstyr
Sagblad, Krattblad, Trimmerhode
Standard sele
Advance Plus
Tankvolum
0.75 l
Vekt
8.7 kg
Vibrasjoner venstre
2.6 m/s²
Vibrasjon Høyre
2.4 m/s²
Garanti
2 år
Dokument