Start / Magasinet / Eksperttips fra Ann Elisabeth Jacobsen

Eksperttips fra Ann Elisabeth Jacobsen

Eksperttips fra Ann Elisabeth Jacobsen

Skog

Inspirasjon

Du kan ha sett henne felle trær på Instagram; hennes konto @tradochsakerhet har en følgerskare på 35 000 personer fra alle verdens hjørner. Hun er utdannet gartner og har felt trær siden 2004. Møt eksperten Ann Elisabeth Jacobsen!

Eksperttips fra Ann Elisabeth Jacobsen

Jeg pleier litt spøkefullt å si at jeg er en vanlig gartner, men med motorsag. Jeg utfører både vanlig hagestell og vedlikehold av grøntområder, i tillegg til beskjæringer og trehogst, sier Ann Elisabeth. Ann Elisabeth Jacobsen er utdannet gartner; motorsaginteressen kom senere da hun fikk en ny jobb som involverte pleie av et naturreservat. Da ble jobb med motorsag en nødvendighet.

Interessen ble raskt nerdet. Jeg ønsket hele tiden å lære bedre og sikrere metoder. Hvert tre har nye forutsetninger; bare fordi man gjorde det veldig bra forrige uke, betyr ikke det at det blir like bra denne gangen. Jeg ønsker hele tiden å utvikle meg for å bli enda bedre.

Instagramkonto @tradochsakerhet

Hennes populære Instagramkonto kom til ved en tilfeldighet. Hun hadde sett døtrene sine bruke appen, forsto ikke så mye av den, men startet til slutt sin egen konto. Først var det en blanding av private bilder og bilder fra jobben, men hun merket raskt at jobbbildene var det som engasjerte folk, derfor startet hun @tradochsakerhet. I dag har kontoen hennes følgere fra hele verden, flest er i USA.

Jeg ser det som en måte å inspirere og spre kunnskap. Jeg får veldig mye positiv respons og veldig mange spørsmål, og jeg prøver å bruke erfaringen min til å gi grundige svar om for eksempel ulike produkter, metoder og trær. Det legger jeg mye tid i. Så har jeg mange trofaste følgere som har lest svarene mine og har fått stålkontroll på for eksempel trio-brake og har begynt å svare for meg. Det er veldig morsomt, sier Ann Elisabeth.

Akkurat muligheten til å inspirere og informere om sikkerhet og utstyr er det hun ser mest frem til med samarbeidet med Maskinklippet.

Jeg har alltid fått veldig bra behandling og service fra Maskinklippet. Jeg ser dette som enda en sjanse til å spre kunnskap. Om jeg så bare kan få en av 100 til å snappe opp noe som kan være viktig i en presset situasjon, er det verdt det, sier Ann Elisabeth.

Hun er selv en trofast Husqvarna-bruker og har jobbet med deres produkter siden 2004. Siden i fjor er hun også ambassadør for merket.

Hvis man som meg har sin egen virksomhet, er arbeidsverktøyene veldig viktige. Jeg må ha produkter jeg kan stole på, selv om jeg skulle ha slurvet med vedlikeholdet. De skal fungere selv om de har stått og støvet ned i et lager.

Produkter brukt i artikkelen

Husqvarna
Husqvarna Komplett Verktøybelte
2 449 kr
På lager
Husqvarna
Husqvarna Sagbeskyttelsespakke Pro, Technical Extreme
10 695 kr
+Paketartikel
Gå til

Relaterte artikler

Magasin

Far og datter - et virkelig drømmelag!