Start / Merker / Gardena

Gardena

Oppdag Gardenas omfattende utvalg av høykvalitets hagemaskiner som er designet for å gjøre hagearbeidet til en fryd. Med et rykte for overlegen ytelse og pålitelighet, tilbyr Gardena et bredt utvalg av maskiner for alle dine hagebehov.

Dippedutter
Hage
Klær & Arbeidsklær
Maskiner & Verktøy
Rengjøringsmaskiner
Skog

Viser 24

av 909 produkter
Gardena tetning fuktslange

Gardena tetning fuktslange

22 kr
På lager
Side 1 av 38
123456789
38

Gardena

Gardenas hagemaskiner er synonymt med innovasjon, kvalitet og brukervennlighet. Med fokus på å gjøre hagearbeidet enklere for alle, uansett erfaringsnivå, har Gardena bygget et rykte for å produsere pålitelige og effektive hageredskaper.

En av Gardenas flaggskipprodukter er deres utvalg av gressklippere. Fra tradisjonelle manuelle modeller til avanserte batteridrevne alternativer, tilbyr Gardena et bredt utvalg for å imøtekomme ulike hagebehov. Med avanserte funksjoner som mulching, selvgående teknologi og justerbare klippehøyder, gjør Gardenas gressklippere hagearbeid til en enkel og effektiv oppgave.

I tillegg til gressklippere tilbyr Gardena også et omfattende utvalg av trimmere og hekksakser for å holde hagen din pen og velstelt. Deres trimmere er enkle å håndtere og gir jevn klipping langs kanter og rundt hindringer. Mens deres hekksakser er konstruert med skarpe blader og kraftige motorer for å takle selv de tykkeste grenene med letthet.

For vanning av hagen har Gardena et komplett utvalg av pumper og vanningssystemer. Fra smarte vanningskontroller til dryppvanningssystemer, gjør Gardenas innovative produkter det enkelt å holde hagen din frisk og frodig samtidig som du sparer vann og energi.