Start / Hage / Håndredskaper for hagen / Multi-star® redskapssystem

Multi-star® redskapssystem

Et klikk - ubegrenset med muligheter! WOLF-Garten redskapssystem multi-star® er noe for anstrengende og ryggbelastende arbeid.

Viser 24

av 70 produkter
WOLF-Garten
WOLF-Garten UH-M 60 Specialkratta multi-star®

WOLF-Garten UH-M 60 Specialkratta multi-star®

499 NOK
På lager
WOLF-Garten
WOLF-Garten Takrensare
1 099 NOK
+Paketartikel
Gå til
Side 1 av 3
123

Mange muligheter
De fleste kjenner seg igjen i samleren. I unge år kan det ha vært vakre glasskuler, viskelær eller tinnsoldater. Uansett dings vet vi alle at det var en følelse av velvære når samlingen ble utvidet, eller i beste fall ble komplett. Denne fine følelsen, kombinert med funksjon, har tyske WOLF-Garten overtatt i sitt multi-star redskapssystem.

Systemtenkning
Drømmen om å ha en ryddig oppbevaringsplass er ikke en unik drøm. Hva om klumpete verktøy som tar plass langs veggene i boden bare var et minne, uten å ofre antall verktøy for den saks skyld. Siden lanseringen i 1982 har Wolf-Garten multi-star redskapssystemet vært state of the art. Det er ekte konsistent kvalitet, funksjonalitet og ergonomi i ett. Og at systemet da gir 35 års garanti gjør ikke det hele mindre attraktivt.

Det Sier Bare klikk
Redskapssystemet er et fleksibelt klikksystem med over 15 håndtak og 70 redskaper. Redskapet kobles til skaftet med et lite klikk. Skaftene er laget av ultralett aluminium, høykvalitets tre eller slitesterk plast og kan kombineres med over 70 forskjellige verktøy. Det er knapt noe bruksområde i hjemmet eller hagen som ikke kan løses med et multi-star redskap - fra jordarbeiding og rengjøring til beskjæring og snørydding. I tillegg passer alle verktøy på alle skafter: med en rask hoderegning betyr det over tusen muligheter!