Start / Hjem & Fritid / Elsykler & Tilbehør

Elsykler & Tilbehør

En elsykkel er en helt vanlig sykkel utstyrt med batteri og motor for litt ekstra kraft ved behov. Hvordan velger du den beste elsykkelen for dine behov?

Viser 24

av 10 produkter
Marvil El-sykkel E-motion Comfort 28 tommer 7-gir 36V Antrasittgrå

Marvil El-sykkel E-motion Comfort 28 tommer 7-gir 36V Antrasittgrå

14 990 NOK
På lager
Cykelhjälm Briv 54-57 Svart/Vit

Fra

349 NOK
+Finns i flera varianter
Gå til
Side 1 av 1
1

Velg den beste elsykkelen for dine behov

Det er mange gode grunner til å velge elsykkel. Det er en rask og enkel måte å transportere deg på samtidig som du får frisk luft og daglig mosjon. Du stiller selv inn hvor mye hjelp du vil ha av sykkelen og du får da ekstra kraft for hvert pedalslag du tar opp til 25 km/t. Det blir stadig mer vanlig å sykle, og det betyr også at utvalget av elsykler vokser i samme takt. Det er derfor viktig å nøye vurdere de ulike alternativene som finnes på markedet – den beste elsykkelen er den som er tilpasset dine behov!
Skal du sykle mye i kupert miljø eller bruke sykkelhenger? Velg en elsykkel med midt- eller bakmotor. Vil du kunne frakte mye på sykkelen? Velg en elsykkel med bagasjeholder og kurv, eller i det minste muligheten til å montere dette tilbehøret i fremtiden når behovet melder seg. Men det viktigste kjøpet av dem alle - sykkelhjelmen!