Start / Klær & Arbeidsklær / Handsker

Handsker

Beskytt hendene dine med et par hansker av høy kvalitet.

Handsker for skogsarbeid
Handsker for skogsarbeid
13 til å vise...
17 til å vise...

Viser 24

av 333 produkter
Håndvarmere

Håndvarmere

2-pakning

10 NOK
På lager
Husqvarna
Husqvarna Hanske, Technical With Saw Protection - Hanske Technical Med Sagvern

Fra

409 NOK
+Finns i flera varianter
Gå til
Side 1 av 14
123456789
14

Anlegg / Bygg / Verksted
Her har vi samlet et bredt utvalg av hansker for deg som jobber innen bygg, anlegg eller verksted. Enten du er en elektriker som utfører presisjonsarbeid eller en snekker som tar i med hele hånden, finner du riktig modell i vårt sortiment.

Hage
Vårt utvalg inkluderer fleksible hansker med høy presisjon som beskytter hendene dine i både tørre og våte omgivelser, perfekt for hagearbeid.

Kaldt / Vinter
Det er ingen snarveier når man bygger hansker for å beskytte mot kulde, fuktighet og vind. Konstruksjon og detaljer er viktig, vi har lang erfaring med hansker til vinterbruk. Vi bruker effektive, patenterte materialer som Windstopper, Gore-Tex og Czone i mange av våre modeller. Du som jobber utendørs om vinteren kjenner forskjellen.

Sveising / Varme
Sveisere trenger hansker som beskytter mot varme, flammer og smeltet metall. I kategorien sveise/varme har vi hansker laget av kraftig lær og kevlartråd for å beskytte hendene dine og samtidig gi deg mobiliteten du trenger.

Lav risiko / Allround
Noen ganger er hansker uten høy beskyttelsesfunksjon nok. Selvfølgelig vil du fortsatt at det skal være komfortabel og solid. Her finner du modeller som egner seg til for eksempel montering, maling og parkarbeid.