Batteriladere

Batteriladere fra kjente produsenter som garanterer et godt resultat. Vi har smarte ladere tilpasset dagens batterikrevende kjøretøy.

Batterier
Batterier
Starthjelp
Starthjelp
Tilbehør Noco & Ctek
Tilbehør Noco & Ctek
10 til å vise...

Viser 24

av 105 produkter
Einhell
Einhell Batterilader, CE-BC 2 M

Einhell Batterilader, CE-BC 2 M

399 NOK
På lager
Side 1 av 5
12345

Ta vare på batteriet så blir levetiden lengre
Her finner du smarte batteriladere som passer både til bilen, motorsykkelen og gressklipperen. Vi har smarte bilbatteriladere til dagens batterikrevende kjøretøy, for eksempel CTEK-ladere som er beregnet for kjøretøy med litt større batterier eller med start- og stoppfunksjon. De både lader, rekondisjonerer og vedlikeholder batteriet. Vi har også batteritilbehør som batteriovervåking og ladekabler. For å forlenge batterilevetiden bør du gjøre det til en vane å lade batteriet regelmessig, selv om kjøretøyet ikke viser noen tegn til dårlig batterilading.

Gamle batteriladere
Heldigvis har det vært moderne, intelligente batteriladere i flere år som vedlikeholder batteriet ditt på en perfekt måte via en prosessor som styrer spenningsnivået. De mest avanserte laderne måler batteriets behov og kan også «trene» batteriet ved å lade ut og lade opp i vanlige sykluser. Den gamle typen batteriladere gir en lineær transformasjon av spenningen som ikke tar hensyn til hverken temperatur, ladebehov eller tid. Dette er ikke bra, fordi batteriet ditt trenger nøyaktig riktig spenningsnivå og ladesyklus for å nå full lading. For et standard 12V bilbatteri er riktig ladning rundt 14,4–14,7 volt.