Varmeapparat

Varmeapparat i form av varmevifter, dieselvarmekanoner og gassvarmekanoner.

Infrarødvarmere
Infrarødvarmere
Tilbehør & Servicesett
Tilbehør & Servicesett
Varmekanoner
Varmekanoner
Varmevifter
Varmevifter
4 til å vise...

Viser 24

av 52 produkter
Espegard Corten 120 Vedkamin

Espegard Corten 120 Vedkamin

1 999 NOK
På lager

Infrarød varmeovn

Tiger King Dieselvarmer TKH-130

Side 1 av 3
123

Å tenke på ved kjøp

Det er viktig å tenke i volum, ikke kvadratmeter. Det er dette som avgjør om varmeviften/varmekanonen vil kunne varme opp plassen eller ikke. Husk på at varmen stiger oppover, derfor er det viktig å regne i kubikkmeter. Det vil alltid være varmest rett ved varmekilden og man bruker derfor en eller annen type vifte for å få luften til å sirkulere. Effekten på strømaggregatet avhenger av hvor varmt du vil ha det. Frostfri eller normal romtemperatur? Jo varmere jo høyere effekt kreves av varmeviften/kanonen.
Hvordan er ventilasjonen? Dersom det er et gjennomtrekk eller en lekk plass, er det viktig å ha dette i bakhodet. Det er også viktig å tenke på hva som skjer på overflaten, hvis det er mange mennesker der genererer det mye varme, men hvis på den annen side ofte dører og porter åpnes går varmen tapt.

Varmevifte
En elektrisk varmevifte varmer opp ønsket plass raskt og jevnt. Det finnes mange forskjellige størrelser som passer for forskjellige størrelser på rom. De er billige i innkjøp sammenlignet med en varmekanon, men er i stedet dyrere i drift.

Dieselvarmekanon
Ulike dieselvarmekanoner kjennetegnes ofte ved indirekte og direkte forbrenning. Den indirekte dieselvarmekanonen er utstyrt med en skorstein for å fjerne avgassene via en valgfri slange. Det er viktig å fjerne avgassene til et rom hvor folk ikke oppholder seg eller utendørs. Den direkte dieselvarmekanonen brenner derimot diesel uten å skille ut eksosgassene. Dette betyr at den absolutt ikke kan brukes i rom der folk oppholder seg. Eksempler på bruk er å tørke opp lagerplasser og gamle bygninger når folk ikke oppholder seg der. Dieselvarmekanoner er ofte dyrere å kjøpe, men er mest effektive for store rom.

Gassvarmekanon
Gassvarmekanonen er egnet for innendørs bruk fordi gassen brennes fullstendig og ingen farlige stoffer slippes ut i luften. Denne typen kanoner er et alternativ til tradisjonelle varmevifter.