Start / Magasinet / Søk og bestill reservedeler online

Søk og bestill reservedeler online

Søk og bestill reservedeler online

Tips og Råd

På MKnorth søker og bestiller du enkelt reservedeler til dine skog- og hagemaskiner. Alt du trenger er merke, produktnavn og årsmodell - denne informasjonen finner du enkelt på maskinens typeskilt. Vi tilbyr reservedeler til merker som Husqvarna, Stihl, MTD, Jonsered med flere.

1. 

Begynn med å identifisere maskinens typeskilt. På dette skiltet finner du både produktnummer, serienummer, modellbetegnelse og årsmodell. Husk at hvis du søker etter motordeler, må du i stedet finne motorens typeskilt, der du finner modell, type og kode for motoren. På noen modeller kan disse skiltene være preget inn og finnes under deksler.

2. 

Ta deretter frem datamaskinen, nettbrettet eller mobiltelefonen din og gå inn på MKnorth.no. Her finner du komplette eksplosjonstegninger, reservedelslister, manualer og over 450 000 reservedeler til skog- og hagemaskiner.

3. 

Klikk på kategorien "Reservedeler" i menyen, og velg deretter merke på maskinen din (merket på motoren hvis du søker etter motordeler.)

4. 

I neste trinn velger du typen maskin/motor du søker reservedeler til.

5. 

Velg modell og eventuelt spesifikk årsmodell/produktnummer hvis det kreves.

6.

Velg den delen av maskinen du søker reservedel til og finn enkelt opp reservedelen i eksplosjonstegningen.

7

Klikk på reservedelen for å se pris og leveringsstatus. Hvis reservedelen ikke er klikkbar, kan du søke etter artikkelnummeret i søkeboksen på Maskinklippet.se.

8

Legg reservedelen i handlekurven og gå deretter til kassen for å gjennomføre kjøpet. Reservedelen din bestilles og sendes nå til deg i henhold til valgt transportmetode. Enkelt og smidig!

Relaterte artikler

Magasin

Hva du bør tenke på når du kjøper snøfreser