Byggevogner

Velkommen til vårt omfattende utvalg av byggvogner, verktøyvogner og platevogner, skreddersydd for å møte kravene til byggevarehus og byggeplasser. Som din pålitelige leverandør tilbyr vi høykvalitets og robuste løsninger designet for å lette arbeidsflyten og effektivisere håndteringen av verktøy og utstyr.

kg
kg
cm
cm
cm
cm

Viser 24

av 27 produkter
Kongamek Elforsinket/Blå Platetralle

Kongamek Elforsinket/Blå Platetralle

8 799 kr
Sendes om 2-4 ukedater
Kongamek 78,5 x 60 Elforsinket/MDF, svart Platetralle
4.849 kr
Slutt på lager
Gå til
Side 1 av 2
12

Våre verktøyvogner er konstruert med fokus på holdbarhet og funksjonalitet, noe som gjør dem ideelle for det tøffe miljøet på byggeplasser. Enten det dreier seg om transport av tunge verktøy eller organisert lagring av smådeler, har vi vogner i ulike størrelser og konfigurasjoner for å passe dine behov.

For å ytterligere lette arbeidet på byggeplasser, tilbyr vi også effektive plateheiser eller gipsheiser. Disse innovative verktøyene muliggjør enkel og sikker håndtering av gipsplater og annet materiale, noe som øker effektiviteten og reduserer risikoen for arbeidsrelaterte skader.

Utforsk vårt brede utvalg for å maksimere produktiviteten og skape en trygg og organisert arbeidsmiljø. Finn skreddersydde løsninger som passer perfekt for din byggevirksomhet.