Start / Maskiner & Verktøy / Vogner & Kjerrer / Etasjevogner

Etasjevogner

Optimaliser din lager- og transporteffektivitet med vårt utvalg av etasjevogner. Vi tilbyr høykvalitetsløsninger med intelligent design og pålitelig konstruksjon, perfekt egnet for å maksimere lagringsplassen og effektivisere plukk- og pakkeprosesser innen lagerhåndtering, detaljhandel eller industri.

kg
kg
mm
mm
cm
cm
cm
cm

Viser 24

av 16 produkter
Kongamek 90,5 x 64,2 Elforsinket/MDF, svart Bordvogn

Kongamek 90,5 x 64,2 Elforsinket/MDF, svart Bordvogn

9 599 kr
Sendes om 2-4 ukedater
Kongamek 110,5 x 74,2 Elforsinket/MDF, svart Bordvogn
10 350 kr
Slutt på lager
Gå til
Side 1 av 1
1

Velkommen til vårt utvalg av etasjevogner, allsidige og praktiske løsninger som optimaliserer lager- og transporteffektiviteten. Som leverandør streber vi etter å tilby høykvalitets etasjevogner med intelligent design og pålitelig konstruksjon. Våre etasjevogner er ideelle for å maksimere lagringsplassen og effektivisere plukk- og pakkeprosesser, uansett om det er innen lagerhåndtering, detaljhandel eller industri.

Med flere hylleplan skaper våre etasjevogner orden og muliggjør enkel organisering av produkter. De er utformet med fokus på brukervennlighet, holdbarhet og fleksibilitet for å møte ulike krav innen forskjellige bransjer. Uansett om du trenger å transportere varer, lagre produkter eller forenkle logistikken din, kan våre etasjevogner tilpasses for å møte dine unike behov.

Investér i våre etasjevogner for å forbedre arbeidsflyten og øke produktiviteten i virksomheten din. Utforsk vårt brede utvalg av høykvalitets etasjevogner og finn skreddersydde løsninger som passer perfekt for dine spesifikke behov.